Preview Mode Links will not work in preview mode

The frequency of Iconic

Dec 13, 2021

In deze episode duiken we hier iets verder op in en waarom het belangrijk is toch trouw te blijven aan je eigen plan

Ps: Op dit moment kan je het programma Live a Legendary Life voor een bijzondere prijs aanschaffen. Mail ons support@issaissa.nl


Jun 22, 2021

Life force, durf je haar te omarmen. Durf je haar vrijheid te geven. Durf je haar werkelijk binnen te laten komen? Durf je werkelijk IN je lichaam met je higher being the gaan wonen?

@the_artofconsciousliving

Connect met mij @issaissa_official

Jaarprogramma download de brochure


Jun 2, 2021

In deze episode een stuk van mijn persoonlijke yourney. Waarom ik al zo lang een dubbel leven leef en het juist nu de tijd is dat ik daarmee stop.

@issacompany.nl

WILD CHAOS (Live a legendary Life)

So IVI


Apr 5, 2021

Hi! Mijn naam is Issa en vanaf kleins af aan heb ik al visioenen, kwantum momenten en ben ik in het bezit van bijzondere gaves die ik nooit volledig heb durven gebruiken.

Jarenlang leefde ik tussen diverse werelden in en kon ik mijn higher self en multidimensionale self keuzes maar moeilijk accepteren en hier...


Mar 8, 2021

In deze episode deel ik met je waarom je wel of geen actie koppelt nadat je een beslissing hebt genomen. Waar ligt dat nou aan.
Maar ook vind je in deze episode terug wat je kunt doen met spiegels die anderen je geven. Wat krijgt nog onvoldoende de ruimte van je.
Wat mag nog meer aanwezig zijn, uitvergroot worden?
Ook...